Individuele excursiereis Sicilië - President Splendid

Individuele excursiereis Sicilië - President Splendid

Vanaf € 679,00
 
 

Vergelijkbare reizen

Hotel Baia delle Sirene

Hotel Baia delle Sirene
Sunweb Zomer

?Buongiorno!? Als we Hotel Baia delle Sirene binnen stappen, worden we altijd direct vrolijk van de warme begroeting. Die oprechte vriendelijkheid vind je bij al het personeel, het geeft je vakantie zo'n extraatje. En wat wij altijd als eerste doen als we in Baia delle Sirene aankomen is even wat drinken op het dakterras. Die rust verrast ons iedere keer weer. Hier kun je gewoon even helemaal tot rust komen en de omgeving in je opnemen. En die omgeving is écht een pluspunt aan Baia delle Sirene. Via een paar treden sta je aan een klein strandje. Hier komen niet veel toeristen, dus dat betekent veel privacy. Heerlijk! Het authentieke centrum van Taormina wordt met de kust verbonden door een kabelbaan, vanuit Baia delle Sirene loop je er zo naartoe. Een ritje de heuvels in, op weg om het sfeertje van deze leuke stad te proeven, is al een beleving op zich! Het typisch Siciliaanse dorpje Castelmola ligt vlakbij. Castelmola ligt een stuk hoger dan Taormina, waardoor je hier echt verrast wordt door het ene mooie uitzicht na het andere. Hoewel dit één van de mooiste dorpjes van het eiland wordt genoemd, komen er weinig toeristen. Wij vonden dit juist het meest charmante aan Castelmola. Kleine steegjes, typisch Italiaanse restaurants en een kerkje als middelpunt op het centrale plein. De flinke klim naar het 13-eeuws kasteel dat hoog boven het dorp uittorent, is de inspanning meer dan waard. Van het uitzicht dat we daar hadden, kunnen we nu nog blij worden!

Vanaf € 394.00 Meer informatie Boek reis

Hotel Acacia resort

Hotel Acacia resort
Sunweb Zomer

Altijd al eens vakantie wil vieren op een tropisch paradijs? Dan raden we aan om hotel Acacia resort op het Italiaanse eiland Sicilië eens te ervaren. Dit kleurrijke vakantieoord in Cefalu, wordt omgeven door geurige bloemen en wuivende palmbomen en is de plek om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur.

Vanaf € 514.00 Meer informatie Boek reis

Agriturismo La Casa Rosa - inclusief autohuur

Agriturismo La Casa Rosa - inclusief autohuur
Sunweb Zomer

Agriturismo La Casa Rosa is de ideale plek om bij te komen na een jaar lang hard werken. Je wordt omringd door een grote tuin en hebt een uitzicht waar je U tegen zegt. Overal waar je kijkt valt er wel wat te ontdekken: van de kust van Calabrië tot de toppen van de Etna. Verder heeft deze charmante villa een fijn zwembad en 5 comfortabele kamers. Relaxen gaat hier helemaal vanzelf!

Vanaf € 454.00 Meer informatie Boek reis