Amaryllis

Het kleinschalige en charmante hotel Amaryllis wordt gerund door een vriendelijke familie. Hier draait alles om jouw zorgeloze vakantie en proef je de typisch Griekse gastvrijheid. Drapeer je handdoek over een ligbed bij het zwembad of wandel een stukje verder naar het strand en kies een mooi plekje uit. Even een welverdiend relaxmoment voor jezelf.

Vanaf € 858,00
 
 

Vergelijkbare reizen

Cruise Oostelijke Middellandse Zee

Cruise Oostelijke Middellandse Zee
Kras.nl

8-daagse zeecruise per Mein Schiff Herz vanaf Malta naar o.a. Heraklion, Santorini, Piraeus en Catania.

Vanaf € 1,419.00 Meer informatie Boek reis

Sunshine

Sunshine
TUI.nl

De zon schijnt altijd bij hotel Sunshine in Kamari. Dit hotel ligt gelijk aan de boulevard en het strand. Een hotel met een huiselijke en knusse sfeer, het balkon is niet al te groot maar binnen een paar passen lig je op het strand en heb je volop keuze uit terrassen en restaurants. Pak je koffer uit en beleef een vakantie die je niet snel zult vergeten! En wat je zeker niet moet missen is een diner in het restaurant. Heerlijke huisgemaakte gerechten en vers gevangen vis.

Vanaf € 747.00 Meer informatie Boek reis

15-daagse combinatiereis Paros - Naxos - Santorini

15-daagse combinatiereis Paros - Naxos - Santorini
TUI.nl

De Cycladen zijn zeker een bezoekje waard en helemaal wanneer je een aantal eilanden afhopt! Ieder eiland heeft zijn eigen identiteit en schoonheid. Mix & match het pittoreske Paros met het kenmerkende haventje, het gezellige Naxos met een prachtige natuur of het dromerige Santorini met adembenemende zonsondergangen. Proef de sfeer van ieder eiland op je eigen tempo en maak een reis om nooit meer te vergeten!

Vanaf € 1,084.00 Meer informatie Boek reis