Home » Thailand
 

Thailand

 
 
Pagina´s: eerste paginavorige pagina15 16 17 18 19 20

Cruise van Sydney naar Amsterdam

Cruise van Sydney naar Amsterdam
Stip Reizen

Cruise van Sydney naar Amsterdam***+NIEUW IN HET AANBOD BIJ STIP REIZEN... Een fantastische 75-daagse cruisevakantie van Sydney naar Amsterdam! Alléén vertrek op 22 februari 2020! Gaat u mee aan boord van het 3-sterren-plus schip MS Columbus? Tijdens deze 75-daagse cruise bezoekt u onder andere Japan, China, Thailand, Maleisië, Sri Lanka, Egypte & Engeland. Deze reis is inclusief vliegreis, transfers, een hotelovernachting in/ nabij Sydney, de cruise o.b.v. volpension en een stadstour door Sydney. U vliegt van Amsterdam naar Sydney waar u de 1e nacht in een hotel verblijft. De volgende dag volgt een 4 uur durende stadstour langs de hoogtepunten van deze geweldige stad, alvorens u aan boord gaat van de MS Columbus voor uw 75-daagse cruise. De cruise begint in de meest iconische haven van Australië, Sydney. Geniet van een andere kant van Australië met Airlie Beach en Yorkey's Knob voor Cairns en het Great Barrier Reef. Via Papoea-Nieuw-Guinea varen we van het zuidelijk naar het noordelijk halfrond, terwijl u van Australië naar Japan trekt. De hectische energie van Tokyo botst met de serene elegantie van Kagoshima. Krijg uw eerste voorproefje van China met stops in Beijing en Shanghai voordat u aankomt in het bruisende Hong Kong. Vietnam zal uw zintuigen wakker maken, terwijl u Hanoi en Ho Chi Minh-stad, nog steeds Saigon genoemd, verkent. De Golf van Thailand verwelkomt u met stops in Cambodja en Bangkok en bereidt u voor op de culturele smeltkroes van Singapore. U krijgt de gelegenheid om het Aziatische continent nog beter te verkennen, door stops in Malesië, Sri Lanka en India. Voordat het schip het Seuzkanaal door vaart, brengt u een bezoek aan Egypte en Jordanië. Na een bezoek aan havenstad Haifa in Israël meert het schip aan in enkele Europese bestemmingen. Zo bezoekt u het historische Athene en het Britse territorium Gibraltar. De laatste bestemming van uw cruise is Tilbury, van waaruit u een bezoek kunt brengen aan Londen. Op de 75e dag van uw cruise komt het schip aan in Amsterdam. Waar wacht u nog op? Boek nú deze unieke, eenmalige cruise!

Vanaf € 4.444,00
Meer informatie Boek reis

Wereldse cruise van Rotterdam naar Singapore

Wereldse cruise van Rotterdam naar Singapore
Stip Reizen

Wereldse cruise van Rotterdam naar Singapore ***+NIEUW IN HET AANBOD BIJ STIP REIZEN? Ontsnap aan de winter deze 89-daagse cruise van Rotterdam naar Singapore. Tijdens deze cruise kunt u echt ontspannen, genieten van de dagen op zee en beleeft u zorgeloze avonden, terwijl u de wereld rondvaart. Ontdek paradijselijke eilanden, geniet van adembenemende landschappen en natuurlijke wonderen die in contrast staan met levendige steden en de fascinerende levensstijlen die u onderweg tegen komt. Bij deze unieke en éénmalige cruise zijn de vlucht vanuit Singapore naar Amsterdam per Emirates (overstap in Dubai), transfer incl. citytour Singapore en 89-daagse cruise o.b.v. volpension inbegrepen en dat voor nog geen ? 50 per dag! Alléén vertrek op 7 januari 2020. U laat deze kans toch niet liggen? Aan boord van de MS Columbus laat u de winter achter u terwijl u naar het warme zuidelijk halfrond vaart. Niet lang nadat u de Nederlandse kust heeft verlaten, steken we de Atlantische Oceaan over en arriveert u op het prachtige eiland São Miguel op de Azoren, alvorens het schip koers zet naar paradijselijke eilanden in het Caribisch gebied. Nadat we door het Panamakanaal zijn gevaren passeren we de evenaar en staan stopt de MS Columbus bij vijf Robinson Crusoe-achtige eilanden in de Zuidzee die dienen als een voorproefje op het buitengewone landschap van Nieuw-Zeeland met zijn trotse Maori-erfgoed. Geniet van een andere kant van Australië met Airlie Beach en Yorkey's Knob voor Cairns en het Great Barrier Reef. Via Papoea-Nieuw-Guinea varen we van het zuidelijk naar het noordelijk halfrond, terwijl u van Australië naar Japan trekt. De hectische energie van Tokyo botst met de serene elegantie van Kagoshima. Krijg uw eerste voorproefje van China met stops in Beijing en Shanghai voordat u aankomt in het bruisende Hong Kong. Vietnam zal uw zintuigen wakker maken, terwijl u Hanoi en Ho Chi Minh-stad, nog steeds Saigon genoemd, verkent. De Golf van Thailand verwelkomt u met stops in Cambodja en Bangkok en bereidt u voor op de culturele smeltkroes van Singapore. Na ontscheping volgt er een stadstour door Singapore, welke eindigt op de luchthaven. Helaas zit deze unieke reis er weer op en vliegt u terug naar Amsterdam. Kijk voor het exacte vaarschema onder het kopje 'Cruiseprogramma'.

Vanaf € 4.650,00
Meer informatie Boek reis

122-daagse Wereldcruise vanuit Rotterdam

122-daagse Wereldcruise vanuit Rotterdam
Stip Reizen

Wereldcruise vanuit Rotterdam naar o.a. Australië, Maleisië, Kenia, Zuid-Afrika & Brazilië ***+NIEUW IN HET AANBOD VAN STIP REIZEN....Een 122-daagse Werelcruise van Rotterdam naar Rotterdam. Met het cruiseschip vaart u via 6 continenten én 24 landen. Tegen een nooit vertoonde prijs reist u o.a. via Portugal, Barbados, Brazilië, Australië, Maleisié & Zuid-Afrika. De normale brochureprijs voor deze reis bedraagt maar liefst ? 21.349,-, en nu slechts ? 10.679,-. U stapt op in Rotterdam en na 122 dagen komt u weer aan in de haven van Rotterdam. Als dat niet comfortabel is! Tijdens deze cruise kunt u ontspannen, genieten van de dagen op zee en u beleeft zorgeloze avonden terwijl u letterlijk de wereld rondvaart. Ontdek paradijselijke eilanden, geniet van adembenemende landschappen en natuurlijke wonderen die in contrast staan met levendige steden en de fascinerende levensstijlen die u onderweg tegen komt. Boek nú deze unieke wereldcruise voor een zeer voordelige prijs! Alléén vertrek op 7 januari 2021! Aan boord van het 3-sterren-plus MS Columbus laat u de winter volledig achter u! Niet lang nadat u de Nederlandse kust heeft verlaten, steekt het MS Columbus de Atlantische Oceaan over en arriveert u op het prachtige eiland Ponta Delgada op de Azoren, alvorens het schip koers zet naar paradijselijke eiilanden in het Caribisch gebied. Nadat een doortocht door het Panamakanaal passeert het schip de evenaar en stopt het MS Columbus bij vijf Robinson Crusoe-achtige eilanden in de Zuidzee die dienen als een voorproefje op het buitengewone landschap van Nieuw-Zeeland met zijn trotse Maori-erfgoed. U vaart verder naar Australië waar u onder andere Sydney aan doet. U vaart langs het Great Barrier Reef richting Indonesië, Maleisië en Thailand, waardoor u de gelegenheid heeft om heeft om het Aziatische continent grondig te verkennen. Nadat het schip voor de 2de keer de evenaar passeert brengt u een bezoek aan Afrika. Het schp meert o.a. aan in Mombasa (Kenia), Durban en Kaapstad (Zuid-Afrika). Hierna gaat u verder naar Brazilië en het Europese vasteland. De laatste bestemming van uw wereldcruise is Tilbury, van waaruit u een bezoek kunt brengen aan Londen. Op de 122e dag van uw cruise komt het schip aan in Rotterdam. Kijk voor het exacte vaarschema onder het kopje 'Cruiseprogramma'.

Vanaf € 10.679,00
Meer informatie Boek reis
Pagina´s: eerste paginavorige pagina15 16 17 18 19 20