Vergelijkbare reizen

Fietsvakantie van Reschensee naar Gardameer

Fietsvakantie van Reschensee naar Gardameer
Kras.nl

Fietsreis Oostenrijk en Italië inclusief verblijf in goede hotels, ontbijt, bagagetransport en fietsroutes naar o.a. Verona

Vanaf € 636.00 Meer informatie Boek reis

Villa Nicolli

Villa Nicolli
TUI.nl

Luxe hotel, puur genieten met z'n tweeën. Slenter naar het gezellige centrum van Riva del Garda of naar de oevers van het Gardameer. Vanuit de onlangs gerenoveerde kamers heb je zicht op de omliggende bergen, de tuin met het zwembad of de naastgelegen wijngaard. Villa Nicolli heeft een ruime spa met onder andere biosauna, stoombad, zoutgrot, waterbedden, aromatische douches en binnenzwembad met whirlpools. Er is ook een privégedeelte voor maximaal twee personen met sauna, stoombad en whirlpool. Quality time gegarandeerd!

Vanaf € 238.00 Meer informatie Boek reis

8-daagse fietsreis Nauders-Verona

8-daagse fietsreis Nauders-Verona
TUI.nl

Deze fietstocht begint in Nauders, vlakbij het drielandenpunt Oostenrijk, Zwitserland, Italie. De tocht gaat via de Reschensee en Glurns, de kleinste stad van Italië, naar Merano en dan naar Bolzano. In het bovenste deel van het dal van de Adige fiets je prachtig door boomgaarden waar o.a. veel appels worden geteeld. Rovereto en Riva aan het Gardameer zijn de volgende hoogtepunten. Culturele hoogtepunten zijn er in overvloed, waaronder de Arena in Verona, en dat in combinatie met het mooie landschap en meer dan 3000 meter hoge bergen aan de horizon maken dit een onvergetelijke reis!

Vanaf € 664.00 Meer informatie Boek reis