Camping Cypsela

Cypsela is een mooie, luxe camping in een mooie natuurrijke omgeving. De camping is zeer geliefd bij de Nederlandse kampeerder.

Vanaf € 166,00
 
 

Vergelijkbare reizen

Pimar & Spa

Pimar & Spa
TUI.nl

Hotel Pimar & Spa bevindt zich op nauwelijks 10 minuten lopen van het gezellige centrum van Blanes. Kies je voor een heerlijke strandvakantie? Dan zit je hier goed! Hotel Pimar & Spa zit pal aan het strand. Als je geen zin hebt in zand kan je ook heerlijk vertoeven bij 1 van de 2 zwembaden, waarvan 1 zich op het dak bevindt. Geniet 's avonds van het buffet en het live cooking restaurant. Daarna is een afzakkertje in de gezellige bar ook nog mogelijk. Na een heerlijke, Spaanse zomerdag slapen in een lekker koele kamer. Klinkt echt als vakantie toch?

Vanaf € 156.00 Meer informatie Boek reis

Hotel Delamar - adults only

Hotel Delamar - adults only
DeJongIntra.nl

Een trendy 4*-sterren Plus hotel Delamar dat in juni 2016 haar deuren heeft geopend. Het hotel richt zich alleen op volwassenen (vanaf 18 jaar).

Vanaf € 314.00 Meer informatie Boek reis

Alba Seleqtta

Alba Seleqtta
TUI.nl

Geniet van al de luxe die Alba Seleqtta Hotel te bieden heeft. De kinderen spelen in de spelletjesruimte, terwijl je aan het genieten bent van de Spaanse zon. Drink een lekker drankje aan de poolbar. Haal je strandhanddoek op en neem een verfrissende duik in het zwembad. Of doe je mee met de aqua gym. Één ding is zeker, ontspannen doe je zeker bij Alba Seleqtta!

Vanaf € 400.00 Meer informatie Boek reis